luni, 9 octombrie 2017

Avantajele si dezavantajele achizitionarii unei locuinte noiVreti sa cumparati un apartament insa nu stiti daca sa alegeti unul nou sau vechi? Pentru a afla acest lucru, este important sa cunoasteti avantajele si dezavantajele cumpararii unei proprietati noi si sa le comparati cu cele ale imobilului vechi.

 

 La cumpararea unui apartament nou, acesta beneficiaza de garantie. 


Constructorul este obligat sa o ofere. Acesta este un avantaj semnificativ de care ar trebui sa tineti cont. De asemenea, unele taxe sunt reduse in cazul achizitionarii unui apartament nou. In cazul unui apartament nou, intregul ansamblu rezidentia respecta cele mai recente standarde de constructie, in special pentru izolarea fonica si termica. Prin urmare, beneficiati de avantaje superioare fata de ceea ce veti gasi intr-un imobil vechi. Daca urmeaza sa achizitionati locuinta cu ajutorul unui credit, aflati ca procedurile bancare sunt mai simple in cazul unui imobil nou. Chiar daca veti trebui sa faceti unele lucrari de reparatie si intretinere, acestea vor fi minore in comparatie cu lucrarile necesare intr-o locuinta veche.

Cu rare exceptii, achizitionarea unei proprietati noi se face pe baza proiectului. Nu veti putea vedea exact constructia si finisajele decat dupa ce semnati un antecontract, pe care daca-l reziliati din motive personale, este posibil sa nu va primiti inapoi banii dati in avans. Acesta este unul dintre dezavantajele majore ale achizitiei imobiliare noi. Pretul unui apartament nou este, in general, mai mare decat al unei proprietati vechi. Aceasta diferenta variaza foarte mult de la o zona a orasului la alta.

Daca sunteti o fire mai boema, va fi greu sa gasiti farmecul caselor vechi intr-o locuinta noua, insa aici intra in discutie prioritatile si preferintele fiecaruia. Indiferent daca va doriti un apartament nou sau unul vechi, merita sa aruncati o privire pe site-ul http://www.arenaapartments.ro/, loc in care veti gasi raspuns la multe intrebari ce va framanta.

Arena Apartments este un nou concept, ce dezvolta ansambluri rezidentiale in sector 4. Cu o locatie buna, in spatele Grand Arena Mall, acest ansamblu rezidential cuprinde 38 de unitati organizate in garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere. Pe langa vizita pe site, merita sa faceti o vizita fizica la ansamblul de blocuri noi din Berceni. Ar fi pacat sa nu vedeti o asemenea oferta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu