luni, 17 august 2015

Cum sa iti protejezi casa impotriva furtunilor

Fie ca locuinta dumneavoastra este veche sau noua, datorita schimbarilor climatice din ultima vreme este posibil sa nu mai reziste la furtunile puternice care au loc din ce in ce mai des. Copacii care se rup sau alte obiecte care sunt luate pe sus in timpul furtunii iti pot sparge ferestrele, iar vantul puternic poate face destul de multe daune casei tale. 
     
          Unele dintre cele mai rezistente case construite in ziua de azi sunt cele care au izolari acoperite cu beton. Aceste blocuri de spuma si panouri sunt consolidate cu beton, ceea ce le face rezistente mai ales la vant, iar reparatii beton se fac foarte usor in caz de ceva.

          Insa chiar si o casa din beton poate avea puncte slabe. Pentru a va proteja casa cat mai bine, este recomadat sa aveti o atentie speciala la trei puncte cheie: acoperisul, ferestrele si usile (inclusiv usa de la garaj, daca aveti unul).

          In primul rand, trebuie sa va protejati acoperisul. Unele modele de acoperis sunt mai predispuse la a suferi un prejudiciu de la vanturile puternice sau de la apa care se scurge prin ele. Pentru hidroizolatii acoperis, apelati la bio-tech.ro, iar securitatea acoperisului va fi automat mult mai buna.

          Cea mai simpla si eficienta modalitate de a proteja ferestrele si usile de sticla este de va instala obloane de furtuna. Magazinele de constructii vand multe tipuri de obloane de furtuna, dar va puteti face si propriile obloane din placaj.

          Cele mai multe usi nu au suruburi foarte puternice, iar de aceea este recomandat sa va instalati suruburi suplimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu