miercuri, 2 mai 2018

Locuri din casa in care nu v-ati gandit sa dati cu aspiratorul

Un aspirator bun este doar pentru covor, nu? Ei bine, daca aveti un sistem multifunctional de curatare, puteti curata aproape orice suprafata din casa. Folosind accesoriile potrivite, puteti efectua o multime de sarcini si igieniza peste tot unde este nevoie. Ma mult decat simpla eliminare a mizeriei, veti stopa definitiv transferul de praf dntr-o zona in alta, fapt atat de benefic mai ales pentru cei cu alergii.

Suntem obisnuiti sa folosim aspiratorul doar la pardoseala si covoare, insa mai sunt multe locuri in care acesta poate fi eficient. Iata cateva locuri pe care nu v-ati gandit sa le aspirati, insa odata ce o veti face veti simti diferenta!

1. Ferestrele sunt cunoscute pentru colectarea de praf, insecte moarte si polen, in special in lunile reci si umede. Pentru a va asigura ca nu zgariati pervazul si cadrul ferestrei, atasati aspiratorului peria speciala pentru aceste zone.

2. Decat sa folositi sprayul si carpa pentru a curata un difuzor, mai degraba folositi aspiratorul. Veti fi uimit de calitatea sunetului dupa ce faceti aceasta procedura.

3. In mod ideal, toate saltelele din casa ar trebui sa beneficieze de o curatare detaliata macar o data pe luna. In caz contrar, oferiti ocazia acarienilor sa se dezvolte si sa traiasca nestingherit. Folositi aspiratorul pentru improspatarea saltelelor, somnul va fi mult mai calitativ!

4. Indiferent daca aveti jaluzele verticale sau orizontale, pastrarea lor curata poate fi o munca dificila si consumatoare de timp. Puteti face economii in acest sens daca utilizati aspiratorul de fiecare data cand va amintiti.

5. Interiorul sertarelor si dulapurilor sunt locatiile perfecte in care se aduna praful si rareori fac parte din programul saptamanal sau lunar de curatenie. Curatate des, vor reduce considerabil nivelul prafului din casa. 

In tot acest demers va poate fi de folos o colaborare cu firma Curatam Pe Loc ce ofera servicii de curatare saltele la domiciliu, insa asta nu e tot. Puteti beneficia si de curatarea profesionala a tapiteriei canapelelor si scaunelor de casa sau auto, curatarea mochetelor si covoarelor de acasa sau de la birou. Cu un simplu clik pe curatampeloc.ro veti putea vedea oferta preturilor pentru diverse pachete de curatare canapele in Bucuresti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu