joi, 27 octombrie 2016

O familie fericita locuieste intr-o casa perfecta

O familia care doreste sa se mute intr-o casa noua are la dispozitie doua variante; ori sa se mute intr-o casa gata construita, ori sa isi construiasca propria casa de la zero. Totusi, trebuie tinut cont de anumite detalii care pot face diferenta la un moment dat. Anumiti constructori nu iau in considerare iluminarea suficienta a caselor. Corpurile de iluminat trebuie sa lumineze suficient absolute toata casa, inclusive zonele mai putin folosite.

Duplex in Corbeanca


Totodata, pentru ca o casa sa fie primitoare si sa ofere o senzatie de aerisire, ferestrele trebuie sa fie inalte pentru a permite unei cantitati cat mai mare de lumina sa intre in casa. Totodata, respectivele ferestre trebuie sa fie prezente in fiecare camera pentur a permite introducerea a cat mai multa lumina naturala. De mentionat este faptul ca medicii recomanda ca principala sursa de lumina sa fie lumina naturala, pentru ca aceasta ofera o stare de bine si relaxare oamenilor. Specialistii in constructii mai recomanda sa se tina cont de camerele care nu vor fi foarte des utilizate. 

La prima vedere, proiectarea unei camere multifunctionale, sau a unei camere de sport sau distractie pare o idee foarte interesanta, insa lucrurile se vor schimba ulterior. Dupa o perioada, aceasta euforie va disparea, iar acele camere vor deveni zone de depozitat diferite obiecte de care nu mai aveti nevoie. Majoritatea persoanelor care proiecteaza o astfel de camera, monteaza in aceasta diferite aparate de gimnastica , devenind ulterior o sala de gimnastica dotata cu aparate pentru sport. Insa, in sezonul cald, acea sala va deveni sigur un loc de depozitare a hainelor de iarna. Acestea fiind spuse, aveti grija ca viitoarea locuinta sa fie proiectata in mod eficient , in asa fel incat sa nu se iroseasca spatiu si bani. Daca nu mai doriti sa va confruntati cu aceste probleme ale gestionarii tuturor detaliilor, va invitam sa vizitati site-ul Complexului Rezidential Corbeanca www.paladinresidence.ro . De aici va puteti alege un duplex in Corbeanca in care sa locuiti alaturi de familia dumneavoastra .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu