vineri, 4 martie 2016

Tinerii adulti nu isi permit o locuinta


Pentru tinerii adulti din ziua de azi este din ce in ce mai greu sa isi cumpere o locuinta, mai ales daca au si cateva pretentii in ceea ce priveste zona, suprafata sau anul constructiei.
Daca sunteti un barbat sau o femeie sub varsta de 30 de ani, exista o sansa destul de mare ca inca sa locuiti cu parintii dumneavoastra. Iar daca nu, probabil ca stati cu chirie. Astazi, doar aproximativ 35% dintre tinerii adulti detin o casa in proprietate, fiind cel mai mic procent din 1994 si pana astazi. Iar cei care stau cu chirie se plang ca si aceasta ii impovareaza in fiecare luna, deoarece este foarte mare. Majoritatea persoanalor care au inchiriat, platesc aproximativ o treime din venitul lor.

Casa personalizata in sectorul 3

Lucrurile sunt dificile chiar si pentru cei care au reusit sa isi puna niste bani deoparte, deoarece preturile au inceput iar sa creasca, iar ipotecile si creditele bancare sunt mai greu de accesat, de cand cu criza economica. Bancile sunt mult mai atente cui acorda finantare. Cel mai important criteriu este stabilitatea locului de munca si al venitului.
Insa de ce au inceput sa creasca si preturile caselor care erau ieftine in trecut? Motivul este simplu: nu le mai construieste nimeni. Dupa criza economica din 2008, foarte multi dezvoltatori au construit complexuri rezidentiale la perfieriile oraselor, oferind preturi foarte avantajoase. Insa acest lucru s-a oprit in ultima vreme. Din fericire, au inceput in ultima perioada sa apara dezvoltatori care vad un potential ridicat in tinerii care sunt in cautarea primei locuinte, oferind preturi bune, dar si modalitati de creditare mai usoara sau posibilitatea platii in rate.
De exemplu, un nou complex de vile noi in Titan, dezvoltat in zona Theodor Pallady, promite preturi bune, dar si un grad inalt de confort. Aici, fiecare persoana isi poate alege una dintre ofertele disponibile pentru o casa personalizata in sectorul 3, astfel incat sa se poata bucura de o locuinta asa cum isi imagina.
Recomandam oricarei persoane care planuieste sa isi cumpere o casa sa studieze foarte bine piata si sa se consilieze atat cu specialisti din mediul bancar, dar si din imobiliare.
Pentru detalii accesati site-ul www.ozunresidence.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu