vineri, 23 octombrie 2015

Spatiul de luat masa in curte

Fie ca spatiul exterior de care dispuneti este un balcon mare la bloc sau o curte imensa, acesta poate fi folosit pentru amenajarea unui loc de a lua masa. Cina este un ritual pe care multe familii il respecta si ce poate fi mai frumos decat sa faceti acest lucru in aer liber, in zilele frumoase de vara sau primavara. Este o placere simpla a vietii.

Pavaj alei

Transformarea spatiului exterior intr-o zona de luat masa implica foarte putin efort. Aveti nevoie doar de putin timp si planificare.
Daca spatiul exterior este un balcon sau altceva limitat ca dimensiuni, oportunitatile nu sunt multe. Probabil ca aveti loc doar de o masa, cateva scaune si poate un mic gratar. O curte mare inseamna insa mai multe optiuni si puteti sa fiti creativi.
In cazul in care gradina se intinde pe cateva sute de metri patrati, spatiul de luat masa ar trebui sa fie totusi undeva aproape de intrare, pentru a nu va plimba prea mult cu mancarea. Daca bugetul va permite, puteti sa faceti acest loc si in capatul gradinii, dar sa construiti si o mica bucatarie exterioara. In mica bucatarie puteti sa depozitati vesela si un frigider, este suficient. De asemenea, mare atentie la alegerea mobilierului. Acesta trebuie sa fie rezistent la soare, vant, ploaie. Instalarea unui umbrar este foarte importanta. Puteti folosi o umbrela mai mare sau puteti planta un copac care sa fie suficient de stufos.
In cazul in care vreti sa aveti si un gratar, cele mai frumoase sunt cele construite din caramida, care se imbina perfect cu spatiul din jur. Daca nu va place acesta, puteti oricand cumpara unul standard din metal.
Pentru amenajarea drumului pana la locul de luat masa, gasiti la www.dalepietra.ro cele mai frumoase trepte piatra sau dale terasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu